Dressings - Kasten op maat

GAROBE

Garobe is een bijzonder schuifwandsysteem voor de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, biedt Garobe een passende oplossing. Waar u maar wilt in huis of kantoor. Een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Sublieme kwaliteit vervaardigd uit eersteklas materiaal. Garobe wordt geheel naar uw wens op maat gemaakt. Geen situatie zo bijzonder of er is een uitgekiende oplossing voor.

Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te vormen. Met afsluit- en koofpanelen in dezelfde decors of kleuren is altijd een harmonieus geheel te realiseren. U kunt de schuifwanden zelfs als scheidingswand toepassen. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… met Garobe stelt u uw kastruimte samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee van ruimte die voor u overal even functioneel is.


DSH

DSH is een degelijk stalen schuifwandsysteem en is functioneel en decoratief, de ideale combinatie. Met DSH schuifwanden creëert u een zee aan bergruimte. DSH betekent schuifwandkasten exact op maat gemaakt, waar u maar wilt in huis of op kantoor.  Met DSH schuifwandkasten blijft geen centimeter onbenut en zijn ruimteproblemen volledig verleden tijd.

De DSH schuifwanden kunnen moeiteloos in iedere situatie worden toegepast. Van vloer tot plafond en van wand tot wand of afsluitend met één of twee eindpanelen in hetzelfde decor als de schuifdeuren. Ook voor moeilijke ruimtes, zoals onder of tegen een schuin dak, zijn uitgekiende oplossingen voorhanden. Is er voldoende ruimte, dan kan een inloopkast een ideale oplossing zijn.

Zijn de muren, vloeren of plafonds niet haaks, dan behoeft dat geen probleem te vormen. De schuifdeuren zijn namelijk eenvoudig af te stellen. Aangezien de deuren volledig op de vloer steunen, is het systeem ook geschikt voor minder sterke plafonds. DSH schuifwanden bieden ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. Met DSH kan er naar hartenlust gecombineerd worden  met de verschillende panelen, gekleurd glas en deuromlijstingen of maak een keuze uit het assortiment spiegels. DSH is geen losse kast meer, maar kastruimte die één geheel vormt met het interieur. 

Roeleenco, Mandellaan 20B, 8800 Roeselare, Belgiƫ, Ligging, Tel :051 20 10 13 Fax : 051 20 11 13,Info@roeleenco.be,BTW BE0 835 664 304 , Stratenplan